| Kalibi1327 a întrebat:

Bună TPU, am o durere mare de burta, am făcut o data și cred ca m-a lovit pre tare cumva durerea ar fi chiar sub burta dar înăuntru dacă înțelegeți ce vreau sa zic, ciclu mi-a întârziat 10 zile dar am avut o raceala, ma doare burta foarte tare și în părțile abdomenului, iar când merg la baie ma simt tot plina. Sunt puțin balonata dar cred ca de la mâncare. Știu ca nu sunteți doctori și asa dar îmi puteți da niște sfaturi va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Mergi la farmacie, iti da niste pastile, profit.

| ywar a răspuns:

Daca a intrat ca un taran in tine...de ce ii permiti? Nu esti o bucata de carne. Desparte-te de el si gaseste pe altul mai bun.

| Kalibi1327 explică (pentru ywar):

Nu a vrut sa facă asta

| Kalibi1327 explică:

Mie ciclu mi-a venit în 28 iunie pana în 4 iulie, este posibil sa îmi vina la sfârșit sau mai târziu luna asta?