| alexandra_2427 a întrebat:

am o durere mare de masea deci nu mai pot rezista (am sunat la dentist si mi-a facut programare pe 31 ca mai repede nu poate ) si nu stiu ce sa fac numai pot.

stiti ceva ce as putea face sa nu ma mai doara?

va rog din suflet.

astept rasp... fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nOnAmE_6909 a răspuns:

Buna, sfatul meu e sa te duci la un dentist cat mai repede posibil.s-ar putea sa ti se umfle maseaua si nu mai poate sa o scoata. deci du-te la dentist pentru binele tau...sanatate!

4 răspunsuri:
| adryana_6040 a răspuns:

Incearca augmentin este foarte bun 1 la 12 ore isi face efectul de la prima pastila.Sanatate.

| microsedd a răspuns:

Cel mai bine decat sa incepi sa iei pastile aiurea ar fi sa te programezi la alt stomatolog cat mai repede sau sa te duci in urgenta la un cabinet este imposibil sa nu te primeasca

| Zenithf a răspuns:

Mergi la dentist la urgenta. Fie la dentistul la care te duci de obicei, fie la altul, cand este vorba de urgenta te ia 'printre randuri', fara programare. Dar si tariful este mai mare, oricum, pentru 50 RON in plus, banii astia oricum ar merge pe calmante. thinking