Întrebare recomandată | MartinelUrsuletulStefan a întrebat:

Am o fetita de 10 luni, a fost la spital pentru ca a avut febra, i s-au facut toate analizele si la urocultura a zis medicul ca are ecoli.Am inceput cu tratament i-am dat, Forexo 2 saptamani si dupa am facut din nou analize la urina. Tot nu disparuse, i-am mai dat tratament inca o data forexo. Dupa terminarea sticlei, cam 2 saptamani i-am facut analizele, a zis ca totul e bine, disparuse. Doctorul mi-a dat sa-i dau in fiecare seara NITROFURANTOINA si sa-i fac din nou analizele. I-am facut analizele zilele trecute si iar e.coli (la clinici diferite mi-au dat alt rezultat, mi-a zis si nitriti, dar acestia au disparut dar e.coli este in principal). Analizele da Budimex au iesit bine dar la alte clinici nu! Este grav? Ar trebui sa ma ingrijorez in legatura cu e.coli?
Si inca ceva, m-a programat la cistografie, este buna pentru copii de 10 luni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pererea mea este sa te increzi in medicii pediatri,care stiu despre ce vorbesc. Noi aici, niste amatori, putem sa ne dam doar cu parerea.
Eu am vazut acum ca e-coli-ul asta este si pasnic si tulpini foarte agresive care dau boala aceea grava de rinichi. Parerea mea este sa consulti mai multi medici si, la nevoie, sa mergi si la spitalul specializat unde s-au tratat ceilalti prunci.Nu prea este de glumit cu asta.

| Elianna a răspuns (pentru Elianna):

M-am mai gandit si cred ca daca o data ce E-coliul a disparut si a reaparut,ceva a reinfectat fetita, din apa, alimente, din casa, de la membrii familiei...

| MartinelUrsuletulStefan explică (pentru Elianna):

Am facut din nou anlize astazi si sa vedem ce-i iese!

3 răspunsuri:
| MartinelUrsuletulStefan explică:

Dar cistografia este buna la varsta ei de 10 luni?