Nici mie nu mi s-a umflat nimic, dar simteam un disconfort in zona ovarului. Stiu ca si eu m-am speriat odata cand mi se parea mie ca e ceva ciudat in partea dreapta si cineva mi-a zis ca ar putea fi un ovar si dupa vreo 2 zile mi-a trecut si mi-a si venit ciclul.
Eu cred ca e posibil! Cel mai bine e sa se duca la doctor acum si daca chiar este apendicita, poate are noroc si este acasa de anul nou( Zic si eu! Poate nimereste un doctor mai bun care sa o externeze inainte de vreme). Poate este si mai norocoasa si este doar balonata. Oricum cel mai bine este sa mearga la doctor.
A mancat ff mult zolele astea,se poate sa fie si balonata!
dar sa se baloneze numai intr-o parte? cam ciudatel
si daca ar fi apendicita ar trebui sa doara foarte tare,nu?
eu toate persoanele pe care le stiu ca au fost operate d apendicita spuneau ca le-a durut ingrozitor,insa, pe ea nu o doare deloc, decat daca apasa mai tare
Nici mie nu mi s-a umflat nimic, dar simteam un disconfort in zona ovarului. Stiu ca si eu m-am speriat odata cand mi se parea mie ca e ceva ciudat in partea dreapta si cineva mi-a zis ca ar putea fi un ovar si dupa vreo 2 zile mi-a trecut si mi-a si venit ciclul.
Am apendicita si nu astea sunt simtomele.De fapt apendicita nu are simtome, se vede la controale de rutina.
Nu stiu ce este...s-ar putea sa fie apendicita dar si hernie (asemanatoare cu apendicita)