| George_Raul_1998 a întrebat:

am o intrebare :a doare foarte rau stomacul de cateva ore si este o durere insuportabila... Ce pot face? Ajutor va rog simt ca nu mai am stare!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la spital, poate fii ceva acut si grav!

| untu a răspuns:

Încearcă o pastila RENIE (mentolata) sau GAVISCON ( mentolat)!

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Salut. Ia un Atinevralgic, iar dimineata la prima ora sa mergi la medic. Daca nu trece cu Antinevralgic in 5-8 minute : suna la salvare/112

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Heeei! sfatul dat anterior sigur-sigur este bun! Pentru ca am avut aceeasi impresie cu aceea avuta de tine am ajuns sa fiu operat de ulcer. NU TE JUCA CU ASTFEL DE SIMPTOME. Scuze pentru reveire

| AdreAdre a răspuns:

Recomandat e sa mergi la spital (cu ambulanta daca nu poti merge pe jos). Daca nu, exista un sirop numit Debridat, e special pentru durerile de burta si te regleaza fie daca esti constipat sau ai diarie. Pe mine mereu cand ma durea burta (am avut momente cand ma miscam prin pat de durere insuportabila) am luat Debridat si mi-a trecut. Trebuie sa ai o seringa. Ia 10ml de 3 ori pe zi. Siropul costa in jur de 10 lei.