| georgiana9022 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare am auzit de la o prietena ca daca nu mananci dulciuri si paine timp de o luna poti slabi pana la 2 kg pe luna e adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ALSI a răspuns:

Pai asta depinde de fiecare organism. De exemplu, o cunostinta nu a mancat paine deloc (nici placintele, gogosi, etc.) timp de o luna si a slabit 6 kg. Deci poate fi adevarat pentru unele persoane.

6 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

In functie de ce mananci in rest, da, nu este imposibil.

| PolBoss a răspuns:

Eu am slabit intro luna 3kg fara dulciuri si paine. Afost destul de greu pentru mine sa nu mananc dulciuri.

| Asami a răspuns:

N-ai cum sa slabesti cu dulciuri si painelaughing

| georgiana9022 explică (pentru Asami):

Am scris ca daca nu mananci dar u nu vezi bine

| Asami a răspuns (pentru georgiana9022):

A da... Scuze. Oricum, nu stiu cat poti slabi daca nu mananci paine... Faza cu dulciurile cred ca-i adevarata, dar ca sa slabesti trebuie sa faci mult sport si sa tii o dieta.

| marius007 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. dar mai bine mananci 1 data pe zi si fa cat mai multa miscare si bea multa apa si o sa vezi. rezultatele big grin