Buna
Depinde de fiecare individ in parte, sangerarile pot tine cateva ore sau chiar 24 de ore.
Fiind doua extractii, situatia e mai dificila iar sangerarile vor persista mai mult.
Eu la fiecare extractie am sangerat aprox o ora din abundenta apoi mai bine de 24 de ore sangerarile au continuat, diminuandu-se treptat.
Ma gandesc, sper, ca extractiile acestea doua de masele au fost una langa cealalta, si nu una in partea dreapta si una in partea stanga de exemplu, pentru ca, nu ar trebui sa se faca 2 extractii la 2 dinti situati in parti diferite. Sa stii ca s-ar putea sa te umflii si sa te invinetesti, mai ales fiind doua extractii.
Sa eviti mancatul pe partea aceea, sa eviti sa vorbesti mult astazi, ceaiuri sau orice este fierbinte, fara lactate sau hrana tare, sa nu te speli cateva zile pe locurile acelea ci doar sa te clatesti cu apa si la noapte si maine-noapte sa ti un prosop pe perna pe care dormi, fiindca, dupa ce adormi, s-ar putea sa sangerezi perna. Sa iti mentii postura de odihna intins/a pe spate cu capul drept.
Te imbratisez, ai sa te faci bine!
Am sunat medicul mi-a pus un pansament cu un fel de medicament tim de 3-4 ori schimbat tot la 20min si mi-a dat si acasa..inca persista si chiar e deranjant pentru ca daca nu imi tin pansament se umple toata acea parte de sange, si da extractia a fost pe aceeasi parte unul langa celalalt.
Este ok, ai o durere post operatorie. Prin situatia ta am trecut si eu, de cateva ori, si mai urmeaza sa am o extractie.
Maine s-ar putea sa te trezesti umflat/a si vanat/a pe partea unde ai avut extractiile.
Te rog sa aplici sfaturile lui si cele pe care ti le-am scris care cred eu ca sunt aceleasi cu cele spuse de el.
Sa nu uiti sa pui un prosop pe perna pe care dormi, si sa dormi in pozitie dreapta, pe spate.
Daca a fost operatie (spui ca te-a cusut), s-ar putea sa sangerezi mai mult decat la o extractie simpla. Cand am avut maseaua de minte scoasa (era sub gingie, deci cu operatie), stiu ca mi s-a spus sa nu musc, sa nu tin nimic acolo, sa nu beau cu paiul, ci dupa 3h pot consuma alimente usoare (de asemenea fara lactate). Suna mediul inca o data, sau trimite-i un SMS.