E normal sa bata mai rapid cand alergam, mergem pe bicicleta ca depunem efort.
Este normal sa iti creasca pulsul cand faci efort. Si nu are cum sa nu iti creaca
Depinde cate batai ai pe minut, desigur ca daca trece de un anumit numar de batai inseamna ca ai tahicardie, dar asta depinde de varsta pe care o ai, rezistenta ta si multe alte lucruri.
Eu m-am referit la altceva, in sensul ca, e mai bine sa bata inima mai repede? stiu ca la efort bate mai repede, dar e mai sanatos sa bata mai repede? nu se poate opri de la "oboseala" sau ceva de genul, nu stiu cum sa explic
Nu inteleg intrebarea ta.
Adica iti bate inima tare incontinuu? Nu doar cand faci efort?
Mai explicit, cand alergam, inima are mai multe batai pe minut, cand stam are mai putine, e sanatos ca inima sa bata repede? Adica nu se poate suprasolicita sa se poreasca etc? E sanatos sa bata mai mult rapid decat incet pe parcursul unei zile?
E inima. Asa functioneaza. Deci e sanatos. Se opreste numai daca ai probleme cu ea. Si problemele acelea se fac simtite in timp, prin diverse simptome, nu apar din senin. Nu o sa mori daca faci efort.
Daca iti bate mai tare e mai bine dect mai incet fiindca daca bate incet omul are probleme de sanatate
Anonim97695333thf întreabă: