| DianaAlexandra0214 a întrebat:

am o intrebare care ma macina de ceva timp. As vrea sa stiu si eu daca pot slabi usor, fara un efort fizic prea mare fiindca am probleme cu ligamentele genunchilor. Specific din start ca am 15 ani, o inaltime de 1.55 cm si am aproximativ 65 kg. Sunt micuta si dolofana. Pana acum nu m-a preocupat foarte mult fizicul meu, insa incep sa ma ingrijorez pentru sanatatea mea. Am nevoie sa ajung la 50 de kg. Stiu, pare drastic, sunt inca in crestere, insa chiar e o intrebare la care am nevoie de un raspuns adecvat si care sa ma informeze in ale slabitului. Precizez ca nu vreau sa slabesc intr-un anumit interval de timp. Multumesc anticipat! Sarbatori fericite!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| UsernameFemale a răspuns:

Buna draga mea!

Se poate slabi sanatos so fara sport. Sportul este un accesoriu pentru inbunatatirea oaselor si a muschilor. Are multe alte beneficii insa nu are rost sa tii le enumar din moment ce nu ai cerut asta.

Cea mai mare prostie pe care o poti face este sa te infometezi. Vei slabio cu siguranta repede si mult a vei pune kg la fel de repede doar ca si mai mult!

Poti incepe prin a da o fuga la un nutritionist specializat in asa ceva sau pur si simplu sa cauti sfaturi alimentare REALE pe net. Te avertizez ca toare "regimurile minune de 16 kg intr-o luna" nu exista.
Maximul sanatos de slabire intr-o luna este de MAAAXIIM 3-4 kg
Poti incepe prin ati taia portile de paine (sau sa o inlocuiesti cu Paine Griu intreg-asa se numeste painea-) este cea mai sanatoasa de pe piata insa nu in cantitati industriale. Pastele fainoase, tot ce tine de patiserie, dulciuri, sucuri dulci trebuiesc eliminate de tot. Mai putin in "ziua aleasa de tine pentru trisat ". Dar nici ziua aia nu trebuie exagerata. Adica mananci o portie mare de spaghete si 2 3 biscuiti nu tot frigiderul.

Sper ca te-am ajutat! Eu asa am slabit 30 de kg in 6 luni in mod natural si sanatos.