| Chelvin a întrebat:

Am o intrebare care ma sperie de ieri.
Eram in curte stateam in fund, si lupul meu, a venit, l-am mangaiat si fara nici un motiv m-a muscat de cap, in varful capului... dupa a fugit in cusca, a curs sange ...am pus de toate mi-a trecut dar acolo s-a rupt pielea., Intrebarea este daca MAI CRESTE PARUL? sau o sa ramana fara par acolo
Sunt foarte speriat va rog sa imi ziceti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DrAdela a răspuns:

Stai linistit...o sa iti creasca parul dar asta necesita timp si rabdare...si ai grija ca locul vatamat sa fie mereu curat si sa nu ajunga praful pentru ca se poate infecta.

2 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Pai ti-a smuls o bucata din pielea capului, radacinile parului sunt in piele, daca pielea e la locul ei va creste par, insa daca s-a distantat nu va mai creste

| Chelvin explică:

Pielea s-a luat. nu stiu dar creste "coarja" acum, asta inseamna ca sau smuls radacinile?