anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, TPU! Am o întrebare care va suna ciudat. Vara trecută am fost operată de apendicită, fiind singura operaţie pe care am făcut-o vreodată. Operaţia a decurs bine, nu a fost nicio problemă, nu mi se spărsese apendicul. Când am început să ma trezesc din anestezie, la reanimare, pe lângă faptul că mă durea operaţia, aveam o stare extrem de proastă. Mă gândeam că o să mor sau că sunt moartă deja şi... dezvoltam foarte mult acest subiect în capul meu, nu vreau să mai povestesc aici.

Întrebarea mea este de ce m-am simţit atât de prost? Nu visam, eram trează, ştiam ce se petrece în jurul meu, dar mă simţeam foarte, foarte ameţită - ceea ce da, era normal, dar e normal să te şi simţi atât de îngrozitor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Da, este normal, mai ales de la anestezie.

2 răspunsuri:
| AnaMariaBls a răspuns:

Da, este normal sa te simti atat de rau. Eu nu am fost operata de apendicita, dar stiu de la o colega de a mea, se simtea foarte rau, nu a venit la scoala doua saptamani, nici nu putea sa mearga...

| Kettolix a răspuns:

Stai sa vezi cum e cand lesini si dormi vreo 3 ore inconstienta. Te doare capu de vrei sa mai dormi nca 3 ore laughing)