| Elastic a întrebat:

Am o intrebare. Ce se intaampla daca m-am ars cu ulei? adica a sarit pe mine in timp ce faceam placinte si mi s-a luat pielea pe piept.arata urat. asa mici si rotunzi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| GabiiHaș a răspuns:

Bineinteles ca te ustura.ce poate sa se intample? data viitoare, coace ceva la cuptor.e mai sanatos.dar ai grija cu gazu' ca poate sari in aer!

mult succes!

| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns:

Te ustura, te doare si ti se fac basici, o sa-ti treaca. Daca e ceva mai mare s-ar putea sa ramai cu cicatrici. Sper ca nu e cazul!

| Elastic explică (pentru AdrenalinaPuraLaMaXim):

Mersiii mult :-). Dar dacă e ceva foarte mic?
Adică, îs vreo trei punctuleţe. Rotunzi cum ar fi mina de la creion de 3 ori mai groasă, cam aşa cevalaughing)).
Sper să nu rămână semn...

| foxsilver a răspuns (pentru AdrenalinaPuraLaMaXim):

Data viitoare cand mai patesti asa ceva, aplici imediat pe locul respectiv ulei crud.Adica direct din sticla.
E valabil pentru orice fel de arsura, dar cu conditia sa aplici imediat.
O spun din propria experienta.

| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns (pentru Elastic):

Nu ramane semn.Linisteste-te:*:*:* dai cu o crema/unguent ceva asta ca sa nu te mai usture. pupici

| Ana01_6575 a răspuns:

E bine sa pui cat mai repede lapte badut! S-ar putea sa nu iti mai ramana semn.Asa am facut si eu cand mam friptpe mana.