| Radu_Ionut_1993 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare ce se intampla daca am fumat o sigara doar vreo 3 trageri sau cum se zice sa vad ce gust are (nu imi place sa fumez acum stiu cum se foarte rea) pasesc vreo ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| P4rAd0x a răspuns:

Salut.
In momentul de fata lucrurile nu sunt foarte grave. Acum depinde de tine, daca devii dependent de tigari nu va fi deloc ok, pentru tine ma refer, lasand la o parte ca poluezi aerul pe care il respira cei de langa tine. Retine ca trebuie sa te abtii sa mai fumezi, chiar daca probabil o sa vrei sa o faci din nou, insa exista nenumarate motive pentru care nu e ok sa fumezi. Lucrurile astea te vor afecta enorm de mult pe viitor daca nu te opresti aici. Poti sa-mi scrii pe privat daca vrei sa vorbim. Succes.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu patesti nimic.Dar nu mai fuma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la țigară nu, de la gramatică da.

| randomgui a răspuns:

Nu dar incearca pe cat posibil sa nu mai tragi niciun fum

| CautFilmHorror a răspuns:

Mori cu 5 minute mai devreme

| CristianaCrissPinka2002 a răspuns:

Nu patesti nimic. Pana la urma, toata lumea a incercat macar odata sa traga dintr-o tigara. Si nu se intampla nimic.

| lilica06 a răspuns:

Buna! Si eu am fumat 5 tigari intr-o vara si am simtit tot anul o atragere pentru ele, am acumulat multe informatii despre ele...Nu vei pati nimic, nu se intampla nimic, doar o sa ai o stare mai diferita si o sa ti se para diferit cate ceva.De exemplu, inainte sa fumez, credeam fumatul o crima, dar dupa ce am fumat, nici macar un lucru rau nu il mai cred... Sper cs te-am ajutat cat de cat

| ZiggyTziggy a răspuns:

Eventual o sa te simti fara chef de nimic. In rest daca nu esti incepator nu o sa ai probleme.