Salut.
In momentul de fata lucrurile nu sunt foarte grave. Acum depinde de tine, daca devii dependent de tigari nu va fi deloc ok, pentru tine ma refer, lasand la o parte ca poluezi aerul pe care il respira cei de langa tine. Retine ca trebuie sa te abtii sa mai fumezi, chiar daca probabil o sa vrei sa o faci din nou, insa exista nenumarate motive pentru care nu e ok sa fumezi. Lucrurile astea te vor afecta enorm de mult pe viitor daca nu te opresti aici. Poti sa-mi scrii pe privat daca vrei sa vorbim. Succes.
Nu patesti nimic. Pana la urma, toata lumea a incercat macar odata sa traga dintr-o tigara. Si nu se intampla nimic.
Buna! Si eu am fumat 5 tigari intr-o vara si am simtit tot anul o atragere pentru ele, am acumulat multe informatii despre ele...Nu vei pati nimic, nu se intampla nimic, doar o sa ai o stare mai diferita si o sa ti se para diferit cate ceva.De exemplu, inainte sa fumez, credeam fumatul o crima, dar dupa ce am fumat, nici macar un lucru rau nu il mai cred... Sper cs te-am ajutat cat de cat
Eventual o sa te simti fara chef de nimic. In rest daca nu esti incepator nu o sa ai probleme.