| Dianaaaaa82 a întrebat:

Buna TPU!
Am o întrebare....cum îmi pot da seama daca am apendicita? Deoarece am 3 zile de când simt o jenă in partea dreapta a abdomenului care se lasă spre piciorul drept. Am mers aseară la urgente, mi au făcut o ecografie,dar nu și reușit să-mi identifice apendicele, au spus că e posibil sa fie "ascuns". Menționez că la palpare dădeam semne de durere, dar mă gândesc că poate am altă afecțiune pe care ei nu au reușit să o descopere. Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Pare mai mult a infecție urinară însă analizele sunt grăitoare la apendicita! Deci, mai trebuie o altă părere! Cere și părerea unui urolog! Numai bine!

2 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Mergi normal la toaleta: scaun si urina? Ai dureri doar pe partea dreapta sau si in alte locuri? Greata, varsaturi, febra, dureri de cap, stare generala proasta? Te-au lasat sa mergi acasa cu chestia "ascunsa"? Analize ti-au facut? Detalii, multumesc!

| Dianaaaaa82 explică (pentru Caro34):

Am dureri in partea dreapta jos și o senzație de presiune in spate tot pe partea dreapta, senzație de disconfort când mă aplec. Mi au făcut analize, precizez că mi-a ieșit și flora microbiana prezenta, dar au spus că poate am contaminat eu proba in timp ce eram la baie.