| gabriela2012 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare cum sa scap de cosuri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iubescviata21 a răspuns:

Nu le stoarce (raman semne). Te speli pe fata cu apa, dupa freci cu malai. Functioneaza! Bafta:* laughing

9 răspunsuri:
| Delicacy a răspuns:

De coşuri nu o să scapi niciodată în totalitate, aşa are toată lumea.Ele apar datorită dezvoltării organismului.E adevărat că au un aspect neplăcut, dar sunt ceva natural atunci când nu apar în exces.Pentru a ameliora puţin aspectul tenului tău, poţi să te dai faţă cu sevă de AloeVera sau cu propria urină.

| Zuzazozo a răspuns:

Trebuie sa le ingrijesti pentru a scapa le dai cu diverse creme ( Fucidin H / Skinoren) apoi le storci, altfel nu ai cum!
Good luck!

| prisacarul56 a răspuns:

Cauta reteta pe care am trimis-o pentru Ruxxandraa.

| Vasilescu_Cami_1999 a răspuns:

Du-te la o farmacie! Cauta sprai-ul forever.Dar ai grija, dati putin!

| Pitagora a răspuns:

Te machiezi si le ascunzi sau le spargi sau iti cumperi o crema special pentru treburi de acest gen

| AlLeYoana a răspuns:

Poti intreba la farmacie, sunt multe substante pentru cosuri, sau poti merge la un dermatolog si el va sti ce trebuie sa folosesti.Eu am fost tot pentru cosuri, si cu solutia recomandata de el am scapat de cosuri.Bafta!big grin

| DifferentBoy a răspuns:

Ori te speli cu apa minerala unde ai, ori le storci laughing

| Deduleț a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci la dermatolog, pentru ca nu stiu ce tip de cosuri ai.Dar in principiu, exista o crema Skinoren care o am si eu sau un tratament ce contine gel de curatare, crema si un fond de ten foarte bun de la Roche.Cred ca asa se numeste.Il gasesti sigur la farmacie

| Madddi a răspuns:

Si eu am cateva si multe puncte negre. Fac un tratament si am cam scapat. eu zic sa te duci la un dermatolog bunhappy!
Dimineata sa te speli pe fata cu sapun de la bioderma ( costa in jur de 30 de lei ) si sa te demachiezi dimineata si seara happy!