| mylady a întrebat:

Am o intrebare: de ce am un fund asa micut, fetele de la mine din clasa au un fund mare si frumos, dar eu nu(am 13 ani) si cu ce m-ati putea ajuta ca sa imi creasca? Macar putin! spuneti-mi daca pot asa ceva si cu ce pot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Daca tu esti cea din poza, raspunsul meu pentru tine este sa incepi sa te ingrasi. Pt ca esti foarte slaba... Scuze daca sunt prea direct, dar cred ca asa intelegi mai bine.
E normal sa ai fundul asa mic, daca esti asa slabawinking de ex, picioarele tale sunt pe jumatatea picioarelor fostelor mele colege, care aratau trasnet.
Deci incepi sa te ingrasi, si sa o faci treptat, adica putin cate putin, ca daca incepi foarte repede si mananci prea mult, se depune grasime pe tine rauwinking

| Zangetsu a răspuns:

Probabil asa a fost conceput codul tau genetic, oricum mai bine asa decat mare si gras cum il au multe fete.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Apucate de mult sex in grup si o sa-ti creasca poponeata!

| evelin_1888 a răspuns:

La 13 ani esti in crestere.in cazul in care nu ai menstruatie o sa il ai mai maricel dupa ce vei avea. exercitiile pentru fesieri te pot ajuta sa il maresti si sa fie mai tonifiat pe viitor http://www.getfit.ro/......sieri.html sper ca te-am ajutat:*

| syjey a răspuns:

Crede-ma la 13 ani le invidiezi pe colegele tale, dar la 18-20 va fi exact invers, deoarece "fundul lor mare si frumos" va deveni cum sa-ti zic eu... ca al unui hipopotam.Pe cand tu vei fi supla si elegantawinking

| Charai a răspuns:

Nu ar trebui sa te ingrijoreze faptul ca nu esti ca fetele din clasa ta. Ai doar 13 ani, si abia acum incepi sa te dezvolti fizic. La fiecare, cresterea e diferita, in functie de organism, de cantitatea de hormoni care acum incepe sa se regleze. Nu cred ca ai putea sa faci ceva ca sa iti creasca fundul. Totul o sa se schimbe de la sine, insa daca tii neaparat sa faci ceva, apuca-te de sport. Orice sport. O sa te ajute in cresterea ta si o sa iti fortifice oasele si muschii. Succes.

| curioasa01 a răspuns:

Dacă nu ai menstruaţie, n-ai decât să aştepţi şi ai să te schimbi. Totuşi, s-ar putea să fie construcţia ta aşa. Cunosc fete cu poponeţ mic şi trecute de vârsta majoratului, aşa că nu te mai preocupa de asta. Pune-ţi fundul în pantalonii care trebuie şi tot o să se uite băieţii după tine. Dar asta mai încolo, la 13 ani să nu te preocupe prea tare.

| BigsmilexD a răspuns:

Toate prietenele mele au fundul mare, dar eu il am micut. Si mereu ma mandresc cu asta. Cred ca si ele s'au saturat rolling on the floor. Deciii.eu zic sa te multumesti cu ce ai love struck
Daca te'am ajutat cu ceva scrie un mesaj kiss