| HGreenPandaGH a întrebat:

am o intrebare. Deci mama mea are imbracaminte la dinti si masele, si de curand are o durere insuportabila la o respectiva masea. Intrebarea mea este daca se poate scoate acea masea fara a fi mecesar sa i se dea jos imbracamintea dintilor si maselelor celorlalte. Iar daca nu este posibil asa ceva, cat ar costa o noua imbracaminte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimaalee29 a răspuns:

Daca imbracamintea aceea este pusa toata odata, adica pentru toata arcada, nu se poate scoate, trebuie data jos lucrarea. Este posibil, dar daca lucrarea nu are o garantie de la stomatolog trebuie platit, dar doar scoaterea si punerea imbracamintei, fiindca ea nu trebuie schimbata.
Totusi, cine a facut acea lucrare trebuia sa ii scoata toti nervii si toata infectia, daca este vorba de o infectie este numai vina stomatologului.

| HGreenPandaGH explică (pentru anonimaalee29):

Pai si ar fi posibil sa-i scoata macar nervul?

| HGreenPandaGH explică (pentru anonimaalee29):

Si aveti vreo idee cat ar costa o noua imbracaminte?

| anonimaalee29 a răspuns (pentru HGreenPandaGH):

Din cate stiu nervul se scoate cand imbracamintea este data jos. Mama ta trebuie sa vorbeasca cu stomatologul care i-a pus imbracamintea si stabileste cu el.

3 răspunsuri: