De obicei este din cauza redistribuirii geasimii generate de hormonii masculini. Se stie ca ovarele polichistice genereaza mai multi hormoni de baiat. Asta inseamna ca vei pune grasime pe brate, pe picioare iar soldurile se micsoreaza si sanii fiindca au marime de la grasime care se pierde dar nu ti face griji, se corecteaza cu tratament hormonal si anti colesterol. E bine sa tii un regim alimentar sanatos. Colesterolul este prevursorul testosteronului, hormonului masculin
Multumesc mult! Dar ar putea determina modificari osoase? De exemplu: ingustarea bazinului, largirea cutiei toracice?
Ingustarea bazinului nu chiar, marirea cutiei toracice da. Bazinul va parea mai mic daca se mareste toracele.
Buna. Am fost, insa nu m-a ajutat prea mult. Medicul mi-a dat doar analize pentru tiroida, care au iesit in regula. Iar de ovare, mi-a spus ca sunt cel mai.probabil polichistice, dar nu a dat prea multa importanta. Cu alte cuvinte, a fost total dezinteresata. Insa, planuiesc sa merg lanun alt medic