Întrebare recomandată | EmanuelFaur a întrebat:

Am o intrebare,este vorba despre Zynerit,un produs impotriva acneei, intrebarea este : Dupa cat timp pot sa il inlatur de pe fata dupa folosirea acestuia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Trebuie să-l laşi să acţioneze minim 2 ore înainte să-l înlături. Dar este preferabil să-l laşi totuşi peste noapte.

4 răspunsuri:
| Alberto97 a răspuns:

Iti spun din propria experienta am cumparat o multime de produse impotriva acneei si nici una nu a functionat iti sugerez sa nu manci dulciuri si nu o sa se mai faca asa multi

| LuLu1998 a răspuns:

Eu ma dadeam seara cu zynerit si ma spalam pe fata dimineata cu sapun natural anti acnee

| Albastru45 a răspuns:

Spala-te pe fata cu urina de vaca

| Bondarel99 a răspuns:

Si eu am folosit si din cate imi amintesc inainte de fiecare folosire trebuie sa te speli cu sapun pe fata de 3 ori pe zi.Deci nu trebuie sa-ti dai foarte mult, el va fi absorbit in piele, lasa-l sa actioneze pana la urmatoarea spalare cu sapun daca ma intelegi.Produsul asta usuca pielea si impiedica secretia de sebum si asa face cosurile sa dispara.