| OanaXD1D a întrebat:

Am o intrebare: eu as vrea sa particip la o preselectie pentru o echipa de majorete. Dar credeti ca ar fi o problema sau credeti ca as fi acceptata daca am scolioza? E vizibila dar... am mai vazut echipe de dans pentru copii in care erau copii chiar obezi! Si nu parea a fi o problema. Asa ca, ar fi vreo problema daca eu am scolioza? Adica, nu ma opreste de la a face lucruri precum sport, dans etc. Preselectiile sunt pe 2 septembrie. Funda! (scuze daca o fi o categorie gresita)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Darius_Raul_1992 a răspuns:

Da e o problema si eu am avut si am facut fotbal si cand o sa mergeti la vizita medicala sau ceva o sa te gaseasca cu scolioza deci e o problema... acuma depinde de antrenor / antrenoare

| OanaXD1D explică (pentru Darius_Raul_1992):

Da mersi oricum, nu mai e cazul.