| Alin5644466 a întrebat:

Buna TPU,am o intrebare.
Eu mereu cand fac dus si dau cu sapun,pielea se simte nefina (nu stiu cum sa zic) si dupa ce ies din dus si ma sterg cu prosopul, mi se fac pe piele niste chestii albe,care am vazut ca se numesc scuame. Vreau sa stiu cu ce sapun solid care face mai multa spuma as putea sa ma spal. Ma spal cu protex si nu face spuma bine, e nou sapunul protex, nu e expirat. Nu suport cum se simte pielea dupa ce fac dus, nu e fina, e opusul la fin. Si chiar vreau un sapun solid foarte bun si pret pana in 5 lei care face spume mai bine. Fac dus dimineata si cand vin de la liceu. (Sper ca se intelege intrebarea, ca nu stiu sa explic foarte bine)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Folosește săpun puternic hidratant de ex

https://www.emag.ro/......D3Y4G2BBM/

| Alin5644466 explică (pentru sierra1):

Multumesc frumos, am cumparat sapun dove si tot asa s-a facut pielea, mai ales pe picioare, ziceai ca se crapa.

| sierra1 a răspuns (pentru Alin5644466):

Cred că e cazul să vezi un dermatolog

| Alin5644466 explică (pentru sierra1):

Am inteles, multumesc

| UserRo10 a răspuns:

Salut. Am fix aceeasi problema ca si tine. Incearca orice sapun de la Dove sau Nivea si vei simti diferenta. Ce ti-a recomandat sierra1 e perfect si gasesti la orice magazin

| Alin5644466 explică (pentru UserRo10):

Salut,am luat azi sapun dove si tot asa s-a facut pielea,din pacate,dar in schimb e mai bun acest sapun dove,deoarece a facut spuma mai bine, o sa incerc si nivea. Poate sa fie si de la apa, cred, ca, contine clor. Multumesc frumos pentru raspuns