| pascalau12 a întrebat:

am o intrebare in ultimele trei zile am mancat numai picant salam picant ketchup picant ardei iuti si pizza picanta si astazi am avut o durere mare ce pot sa fac un prieten de al meu a zis ca s-ar putea sa am ulcer si sa fac operatie, ce sa fac ca nu vreau sa fac operatie ca am auzit ca la ulcer e destul de riscant.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Picant in sus picant in jos tu nu sti arta alimentatiei sanatoase? Stai linistit nu ai ulcer dar, sunt alimente de care trebuie sa ne ferim sa nu ne inbolnavim.Incearca ceva nou!

| danielaxyz a răspuns:

Pentru stomac e buna tinctura de galbenele si ceaiul de galbenele

| Nolkyz a răspuns:

Incearca sa iei o pauza de cateva zile din sanatoasa da viata alimentara si mananca un iaurt, fructe si ciudatenii din astea.

| solarian a răspuns:

Nici vorba! vde la atat nu poti face ulcer. mai baga si tu ceva legume crude in alimentatia ta! happy