Depinde,cunosc caz in care fata a ramas insarcinata inca de la primul contact sexual si nu este o anumita regula de varsta cand sa faci un copil[cel mai indicat ar fi de la 17-18 ani in sus]
NU există o "regulă" la aşa ceva - depinde de organismul vostru ( de cât de sănătoşi sunteţi ) şi, uneori, durează ceva timp până vă "acomodaţi"...
Vârsta "potrivită" se raportează la stadiul de dezvoltare fizică şi psihică, în special în cazul tău ( ca viitoare mămică ).
Eu sunt casatorita cu sotul meu de 2 luni, avem relatii de 6 luni. In urma cu 6 luni a fost primul meu contact sexual. si ne dorim foarte mult sa avem un copil dar inca nu am reusit. Mentionez ca am 17 ani. Va rog fara sa ziceci ca nu o sa-l pot creste. Am toate posibilitatile de al creste impreuna cu sotul meu!
Pai daca va iubiti unu pe altu, si nu o sa fie alaturi de tine, incercati sa faceti sex fara prezervativ, iar el sa ejacueze in tine, iar cand vei avea stari de voma, greata ..etc sa iti iei un test de sarcina :* va doresc succes si sa va iubiti
Niciodata nu mam folosit de prezervativ. mereu ejakuleaza in mine. insa oricum mersi
De ce nu mergi la doctor? ai putea avea o problema
Emilia543 întreabă:
User252426 întreabă: