Din ceea ce am gasit nu este acelasi produs. Cel vechi este original, Orjoy fiind producatorul original. Problema este ca compania era detinuta de 2 omeni iar acestia sau desparit si au avut niste discuti. Unul din el si-a creat propriul brand "Whiff" iar celalat a schimbat brand-ul "Fume" in "Fuzze". Inca exista stocuri de la compania originala pe care trebuie sa la vanda ca sa obtina o certificare pentru noul brand asa ca o perioada inca va exista brand-ul fume.
Fume Vapes Romania este imitatie, un brand romanesc care incearca sa profite de popularitatea celui vechi. Paginile de social media la care fac trimitere nu functioneaza, probabil au fost inchise la de producatorul original avand in vedere ca acum folosesc o pagina numita "Narghilea Electronica".
Cineva sugereaza ca primesc cartuse goale pe care le umplu ei. Nu pot garanta validitatea acestei informatii sau sa iti spun daca aceste vape-uri sunt regulate/certificate.
https://www.fumevapors.ro/verificare/ afirma ca sunt singuri reprezentanti officiali Fume in Romania si poti verifica pe site-ul lor originalitatea produsului introducand codul de bare. De asemenea poti verifica unde au distribuitori in tara.
Repet, asta este doar din ceea ce am gasit eu si nu pot confirma validitatea informatilor.