Nu exista "tigarete care incalzesc tutunul".
Tigaretele "normale" contin tutun, care se arde.
"Tigaretele" electrice contin glicerina, in care sunt amestecate diferite arome si nicotina (dupa caz). In aceste "tigarete" este o rezistenta electrica care - asemanator unui resou - incalzeste lichidul, care se efapora cu "fum" (aburi) alb, asemanator vizual tigaretelor normale.
Evident, orice substanta introdusa in organism il poate afecta negativ, daca cantitatea este mare.
Sunt la fel de novice si mortale, ca orice tigara cu nicotina, indiferent ca le incalzesti sau le racesti, tot cantitatea aia de nicotina o inhalezi in plamani.
Și unele și altele sunt nocive! Îți recomand să te lași!
Efectele acelor dispozitive de încălzit tutunul încă nu sunt bine studiate. Unii le laudă alții zic că sunt extrem de nocive. Vorbesc și ei în funcție de interesele celor care îi plătesc!
Bunicii noștri au fumat Carpați fără filtru, iar unii din ei au trăit până la 80 de ani! Acum și țigările obișnuite și cele electronice sunt extrem de toxice. Totuși aparent aceste dispozitive de încălzit tutunul par a fi mai puțin nocive decât țigările clasice și cele electronice. Țin să Precizez - Par!
Dacă ești dependent de nicotină folosește acei plasturi care se lipesc de piele! Sau dacă ții neapărat să fumezi poți să-ți cumperi o pipă și tutun de pipă!
Sfatul meu e să te lași de fumat!
Se pare ca sunt mai nocive decat cele clasice.
Vanzatorii de nicotina au platit cateva studii "stiintifice" care sa le creasca vanzarile si este ok, pana la urma cei cu iq-ul mai mic vor continua sa fumeze.
Si au o aroma care nu-mi place. Ai la dispozitie 3 minute sa termini de fumat. Daca sunt mai nocive nu stiu, dar nu mi-a placut gustul si faptul ca te obliga sa respecti un timp limita