| Aghireirs a întrebat:

am o intrebare...Luni o sa am meci la fotbal dar mie mi-a venit ciclu, nu o să-mi agraveze sănătatea dacă o sa joc la meci și o sa fiu pe stop? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Deloc, practicarea sportului în timpul menstruaţiei este chiar bun. Exerciţiile solicitante duc la eliberarea endorfinei în creier, un hormon care te face să te simţi mai bine. În plus, endorfinele pot ameliora chiar şi crampele menstruale. Exerciţiile solicitante sunt recomandate în perioada menstruaţiei.

| Violleta2022 a răspuns:

Vorbesti cu antrenoarea si nu te va baga in meci, ca risti sa faci vreun accident si sa te patezi.
Cand esti pe ciclu nici sport nu faci si nici antrenamente dure, ca risti sa provoci hemoragii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Dimpotrivă, știu ca e bine sa faci mișcare la menstruație. Eu ma simteam mai bine când mergeam la sala, nu ma mai durea nici burta