Oricum nu exista tratament pentru marirea sanilor!
Asa ca, nu te mai stersa, ca oricum la 12 ani nu ai ce face cu tate mari!
Sanii cresc oricum in functie de dezvoltarea ta hormonala.
Ai răbdare, or sa iti crească si tie, cele care-i au mari acum, atunci când vor ajunge la maturitate, si peste putin vor fi prea mari si lăsați, aia va fi o problema!
Sânii ideali nu sunt sânii mari!
Ai abia 12 ani, o sa-ti mai creasca pana la 17. eu zic sa nu-ti bati capul cu marimea sanilor tai la varsta asta
Ia-ți un sutien mai mare, și puneți vată sau ciorapi sau altceva casa stea sutienul bine. După îl strânge și tu mai bine și aia e. Și după dacă te întreabă colegii ce-ai făcut îi spui că ți-ai pus silicoane așa brusc. Dar e foarte important că vreo săptămână hai10zile sa nu mai treci pă la școală casa vezi doamne chipurile că ai fost la doctor și după toate fost rău și Daia mai venit la școală.
Dami funda acum
Nu poti sa ai sanii mai mari fiindca asta iti da mama natura. Dar poti sa faci sport si te dezvolti repede
Cu putina rabdare se rezolva, am avut prin generala niste fete plate cu care nu stateam nimeni, in clasa a 8-a cand au facut niste tate mari toata clasa era in limba dupa ele.
Daca nu ti-a venit menstruatia inseamna ca nu esti chiar asa dezvoltata ca celelalte fete.Nu toate suntem la fel.E normal ca tu sa te dezvolti mai greu.Probabil asa a fost si mama ta.Nu iti trebuie tratamente esti prea mica o sa ai tot timpul sa te dezvolti. Sper ca te-am ajutat❤
Mario1996 întreabă: