Vitamina K oprește sângerările. Când aveam si eu probleme, luam calcidin cu vitamina K si d3, sau pentru reglarea ciclului este bun ceaiul de crețușcă dar numai de la daciaplant.
Mergi de urgenta la medicul ginecolog fiindca nu este in regula sa nu si se opreasca.
Se pare ca tie inca nu-ti este clar din ce motiv au fost inventati medicii ginecologi. Te-as sfatui sa mergi sa-i vizitezi iar ei sa te consulte in mod profesionist. Multa sanatate!
Am avut si eu in trecut o asemenea problema.M-am spalat "acolo jos" cu ceai de menta, la temperatura suportabila.Am pus 2 pliculete la 250 ml apa, atentie, fara zahar sau orice altceva.A avut succces, de atunci nu mai am nicio problema plus ca i-am mai recomandat unei fete remediul, dupa 2 zile nu a mai avut nimic.Mai incercase o cunostinta de a mea, cu apa fierbinte, dar nu stiu cat de folositor e.In orice caz, daca va persista, nu intarzia in a consulta medicul. Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu.Numai bine!
Vitamina B opreste intr-adevar sangerarile.
Totusi, te-as sfatuii sa mergi la ginecolog pentru ca nu-i normal sa ai sangerari atat de indelungate daca nu ai fibroame, chisturi, rani pe colul uterin sau chiar mai grav.