Nu trebuie sa iesi afara cînd ți-e prea cald. Acum, că e răcoare afara, e suficient sa deschizi geamul, și răcoarea intra in casa.
Depinde unde locuieste. In zona mea de exemplu, vara nu a prea fost vara. Mai mult toamna. Si acum deja facem caldura in casa de vreo 3 saptamani.
Eu cred ca tu ai diabet ca fluctuatiile glicemice dau transpiratii oboseala somnolenta si stari de rau. Ce varsta ai?
Temperatura in camera trebuie sa fie de 20 maxim 22 de grade Celsius, ca sa dormi sanatos.
Tot ce depaseste 22 de grade deja stari de anxiateta, de stres, de cladura excesiva, chiar da dureri de cap, stari de rau samd.
Cumpara un termometru de camera care-i foarte ieftin sa potis a monitorizezi caldura din camera si incearca sa pui temperatura de la centrala termina la 22 de grade Celsius sau sa redcui calorifeul la jumatate.
O rezolvarea rapida este sa deschizi geamul si sa aerisesti camera, ca-n 5-10 minute se racoreste si poti sa dormi fara probleme.
In ce priveste baia cu apa calda, nu face nimeni baie cu apa fierbinte, fiindc aiti ridica tensiune aarteriala si poti lesina in baie.
La fel este si cu caldura de afara, se evita, fiind recomandat sa stai la racoare, s anul eisi afara in timpul caniculei sau sa mergi in malluri sau unde este aer conditionat, fiindca caldura excsiva afecteaza absolut toti oamenii/
Asta nu-i intolernata la caldura, ci ignoranta de caldura, fiindca ai nevoie de putine cunsotinte care iti spun clar ca trebuie sa eviti caldura mare, nefiind nromala sau indicata corpului uman.
Uite ca din cauza unora ca tine ne recomanda Ursula 16-18 grade in casa.
Daca ai problemele astea, mai ales la baie, inseamna ca ai probleme cu tensiunea. Poate si cu greutatea. Oamenii grasi nu suporta caldura.
Nu exista intoleranta la caldura. Dar e cazul sa vorbesti cu medicul tau.
Hiperhidroza sau probleme la glanda tiroida, dar daca transpiri excesiv este hiperhidroza, e genetic, și nu prea poți scăpa de așa ceva decât temporar prin Botox costul e foarte mare și durează în medie 6 luni. Te mai poate ajuta ceaiul de salvie dar hiperhidroza e o afecțiune pe care e imposibil sa o controlezi mai daca ai și anxietate și emoții astea o scoate la suprafață poți face 100 de bai că tot așa se manifesta,trebuie sa fi foarte atenta la hrana să eviți junk food,mâncarea condimentata,ceapa,ardei,mâncarea iute,sosurile grele mâncarea foarte calda,dulciurile in exces,mâncarea grasa,carbohidrații,hiperhidroza și iarna se manifesta chiar dacă e foarte frig,este indicat sa nu treci brusc de la o temperatura la alta că atunci iar incepi sa transpiri,efectiv este un chin să trăiești cu așa ceva, operația este singura soluție dar are și ea riscurile ei.
Poarta mereu haine din bumbac și evită stresul și emoțiile, daca ai depresie sau anxietate trateaza-le la un psihoterapeut că efectul tratamentelor este transpiratia excesiva a antidepresivelor și anxioliticelor.
Nici eu nu suport căldură, mă moleșește, mă irită.
Temperatura in casa/camera aerisita ca sa elimini umezeala, este de 18 grade.Perfect pentru corpul sanatos
liviunm întreabă:
User252426 întreabă: