| HowTo a întrebat:

TPU!
Am o intrebare:
o colega de a mea are paduchi, si cand ma machiam am vazut un gandacel gri-alb-galben umbland in par. Am luat vata pe pieptan si am gasit niste chestii de o culoare galben-alb si mi-am smuls un fir si am gasit acelasi lucru si un paduche pe el!
Ajutor! Cum scap?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paduchii trag la curatenie, deci nu te ingrijora...iei si daca esti curat, si daca esti mizerbail...incearca Pedex, e cel mai bun, te scapa si de lindene(ouale)si de paduchihappy, numai dupa o singura aplicare.

| RainbowDash1 a răspuns:

Găsești șampon special la farmacie. După ce te speli pe cap cu el, ia un pieptăn des și piaptănă-te. Pune pe cineva să te caute zilnic în cap pentru a lua ouăle lor din cap. Repetă procesul cu pieptănatul și spălatul cu șamponul special zilnic, până scapi.
P.S. când găsești câte un ou, pocnește-l între degete. Dacă pocnește, e viu, dacă nu, e mort.
Baftă happy și eu am avut dar am scăpat.

| HowTo explică:

Cand i-am vazut m-am speriat ingrozitor, ca sunt o fata foarte curata (modestie) si tin la parul meu mai mult decat orice!