| claudiafrumoasa a întrebat:

Ok deci am o prietena care are pojar,si am auzit ca nu este bine sa atingi de apa, adica sa iti faci dus, cat timp ai pojar.Cu totii stim ca pojatul este boala copilariei, si toti am avut-o dar acum la 14 ani o are si ea happy
Vroiam sa va intreb daca este adevarat ca nu ai voie sa iti faci dus(sau sa atingi de apa pe o perioada mai lunga) cand ai pojar! Va rog mult de tot sa imi spuneti, eu asa am auzit si nu sunt sigura sad
Daca stiti raspunsul va rg sa imi spuneti! :*
Dau funda raspunsului cu un argument! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

S-a renuntat la aceasta idee de vreo 25 de ani. Numai babele o mai tin, fara nici o logica. S-a demonstrat ca spalarea favorizeaza vindecarea prin prevenirea infectiilor. Deci se poate spala linistita, in ritmul normal, de dus dimineata si seara

3 răspunsuri:
| Iulian03 a răspuns:

Nu,nu ai voie nu stiu nici eu de ce dar cred ca se mai agraveaza nu stiu sigur.

| Matt24 a răspuns:

Daca nu o ustura prea tare poate sa faca, dar nu cu apa tare fierbinte, este mai bine cu apa putin mai rece.

| Raniia a răspuns:

Ai voie sa faci dus, nu ai voie sa faci baie generala.Uscarea pielii se face prin tamponare cu un prosop moale prin miscari blande si usoare.