| Missuniversellm a întrebat:

Bună TPU.
Am o intrebare pentru fete:
Aseară am observat nişte pete maro pe chiloţi, m-am schimbat, însă azi, cînd m-am uitat nu am mai văzut nimic. Am 14 ani, încă nu am menstruaţie. Nu mă doare burta, nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Nu te ingrijora! este menstruatia, cea mai mare schimbare care apare in viata unei fete aflata la pubertate. Oricum, prima menstruatie te ia prin surprindere si este un semn ca organismul tau functioneaza normal.Nu toate femeile au dureri, iar unele au doar ocazinal. Discuta cu mama ta, sa-ti explice ce ti se intampla pentru ca te-ar ajuta int-un fel.Aceasta este pubertatea-timpul cand te maturizezi si afli mai multe despre corpul tau si despre cum se schimba.

| onasis1961 a răspuns:

Sunt semne că vei deveni în curând femeie!

| AnnaDee a răspuns:

Pregătește-te. E foarte posibil să-ți vina în curând. Petele maro sunt primul pas, o spun din experiență proprie.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Acele "pete maro" care le-ai văzut sunt simptome premenstruale, asta înseamnă că o să-ţi vină menstruaţia în curând.

Până atunci e posibil să mai ai astfel de pete sau scurgeri maronii.

Faptul că nu te doare burta nu prea are legătură, sunt fete care NU au dureri la menstruaţie - deci, te poţi considera norocoasă.

| DNSK a răspuns:

Se poate sa fie menstruatie. Prima oara iti vine mai inchis, nu te panica

| Hash001 a răspuns:

Cred ca era caca.

| DarinaLove a răspuns:

Cred ca este un semn ca esti in pragul de a avea de a face cu pubertatea.

| Alogin a răspuns:

laughing esti gravida laughing)))

| iussa a răspuns (pentru Alogin):

Iar tu esti putin cam prost!

| Alogin a răspuns (pentru iussa):

Nu stii de gluma?laughing

| Myrelush a răspuns:

Stai linistita, nu te panica happy
Sunt semnele pubertati big grin Asa e la inceput :*

| ombmen a răspuns:

Te-ai **** pe tinewinking