| ρίику a întrebat:

Buna TPU am o intrebare pentru. voi.De 3 zile ma simt cam rau ma doare capul, am ameteni cant ma ridic brusc si gatul ma doare doar putin. Ce pastile sa iau
app am 12 ani.Mersi anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Maariiaa a răspuns:

Bună,
La vârsta ta fragedă nu este bine să iei nicio pastilă fără știre medicului tău de familie. El știe mai bine.
Îți recomand un consult la medicul de familie. El te va lămuri și va hotărî dacă trebuie să urmezi un tratament sau nu.

Multă baftă!
Numai bine!

5 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Un consult la medicul de familie ar pute sa-ti rezolve aceasta problema de sanatate.

| zeenath a răspuns:

Poate ai anemie sau nu ai mancat corespunzator in ultimele zile! Sper ca nu esti la ceva minunatie de cura de slabire! Somn la ore normale si daca nu iti trece la medic cu tine! Ti-a venit menstruatia deja?

| NotYet a răspuns:

Draga pinki cred ca ai torticolis nu te speria este o durere de gat temporala nu te speria tine gatul la caldura poarta esarfee si intr-o saptamana 5 zile trece! insanatosire grabnica

| ρίику explică:

Am 12 ani si nici macar nu am avut un prieten laughing
cum sa fiu insarcinata?laughing

| WASY_6168 a răspuns:

Daca ai amenteli inseamna ca esti gravida din cata stiu eu