Daca dintele este cariat, foloseste scobitoarea!
Dentistul insa rezolva problema definitiv.
Nu e bine ca stai in dreptul geamului deschis.
Nici nu e de mirare ca ai probleme si la urechi!
Schimba locul de la geam.
Mergi urgent la dentist sa iti rezolvi problema, pentru ca ai infectie la cap!
Cauta un cabinet care are contract cu CNAS. Daca gasesti un astfel de cabinet, consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
"După părerea ta ce crezi ca este aici la mine? "
Nu mai cere sfaturi online, ca nimeni de aici nu e stomatolog si chiar daca ar fi, nu te poate consulta fara sa te vada.
Mergi urgent la medic, pana nu se complica situatia!
Nu e asa de rau la dentisti. Mai ales ca in ziua de azi poti alege sa iti faca anestezic local daca nu vrei sa simti durere.
Da dar eu am înțeles de la un prieten care a avut infectie ca s-a umflat a luat antibiotic și gara durerea și se grăbește spre dentist.Dar eu ce am de nu se opreste?
Daca te doare constant, inseamna ca maseaua are carie care atinge nervul de acolo. Un motiv in plus sa nu iti faci griji, pentru ca vor fi nevoiti sa iti faca anestezic.
Pai uite după părerea ta ce crezi ca îmi poate face? Nu mi s-a umflat pot sa mananc pot sa beau pot sa ma spăl pe dinți în locul ala.Noapte ma odihnesc bine și nu ma scol din somn cu dureri.La scoala ma simt bine.Eu am stat în geam la scoala 6h timp de câteva zile si dintr o data a apărut durerea asta. Oare o sa fie dureros rau la dentist ce o sa mi faca
Daca te duci la dentist cu o carie, dentistul ti-o curata cu o "freza", si cand simti ca te doare, ii spui cate doare si ca vrei anestezic, daca mai are de curatat. Am fost la denstist de cateva ori tot cu probleme de genul.
Pai da dar tu susții ca ea apasa pe nerv. Daca tot apasa pe nerv nu înseamnă că trebuie un tratament mai amănunțit? Adică tot plomba dar nu știu asta vr sa stiu la ce sa ma astept
Îți face tratament de canal, dezinfectează măseaua și apoi o plombează.
Nu îți fie frică doar prima dată e mai greu la dentist, după ce mergi de o dată sau de două ori te vei îmbișnui cu acele senzații care le simți când îți umbla la dantură, oricum îți dă anestezie ca să nu simți durere. Dacă vrei să nu te mai doară o perioadă scurtă trebuie să iei pastile de durere, dar după un timp iar te va durea înapoi, însă dacă vrei să nu te mai doară deloc trebuie să mergi la stomatolog numai un medic stomatolog îți, poate plomba măseaua, sau poate decide chiar să îți scoată aceea măsea
După părerea ta ce crezi ca este aici la mine? Ca am stat în geam? Uite acum stau în pat dorm am dormit toate serile și m-am odihnit perfect și nu ma doare nimic. Apare asa uneori seara după trece după apare iar a doua zi și tot asa dar e super suportabila adică mananc beau ma spăl pe dinți în zona aia
Am umblat la stomatolog vreo 6 luni, în fiecare săptămână, cred că este puțin cariată măseaua ta, sau ar putea fi alte cauze, doar un stomatolog îți va spune exact ce ai la aceea măsea, pentru 1 măsea trebuie să mergi doar o dată sau de 2 ori la stomatolog, stomatologul te va ține pe scaun intre 40 de minute și 1 oră, asta ar însemna undeva între 150 și 300 de lei o singură ședința în funcție de ce prețuri are clinica la care mergi (o sedință însemna ori de câte ori mergi la stomatolog, exemplu 2 sedințe însemnă să mergi de 2 ori), dacă mai stai mult timp cu ea așa se poate agrava în timp, și ai putea avea dureri mai mari, atunci stomatologul ar putea fi nevoit să îți scoată aceea măsea
S-ar putea ca consultația să fie gratuită, Eu când am fost la stomatologul la care am mai fost și în trecut, mi-a făcut doar un control, nu a găsit nimic la măsele, și nu am plătit absolut nimic
Da dar eu am înțeles de la un prieten care a avut infectie ca s-a umflat a luat antibiotic și gara durerea și se grăbește spre dentist.Dar eu ce am de nu se opreste
Pentru liniștea ta, cel mai bine e să mergi la un dentist pentru un consult, s-ar putea să nu ai nimic la măsele dar un răspuns corect numai un stomatolog ți-l poate da
kencarson întreabă: