| BiancaMaria1008 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare, pot sa spun destul de tampita. laughing in fine..deci cum stiu toti vine Sf Maria si la noi la Tulcea vin pe faleza Masinute si mai multe.Anul asta au venit niste "Avione"(mini avioane care se invart sau rotesc,cum vreti voi,care mie mi se pare ca se invart tare)si vreau sa ma dau in aceste "Avioane" dar cred ca mi se face rau(tin sa mentin ca nu m-am dat in viata mea,pentru ca imi era frica) si nu stiu cum e, dar cred ca imi era(mie imi e rau de la mersul cu masina)si vreau de foarte mult timp sa ma dau in ele dar imi e frica.Deci intrebarea mea este "Cum sa ma dau in aceste 'Avioane' fara sa imi fie frica si fara sa mi se faca rau?" Stiu e o intrebare idioata dar merita sa incerc.
Multumesc frumos :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| untu a răspuns:

Daca tie frica nu te urca in AVIOANE, dar tie iti trebuie curaj si indrazneala!