| nico097 a întrebat:

Buna Tpu.Am o intrebare.Sunt putin umflata in partea stanga a gatului pare a fi amigdalita dar nu este.Simptomele sunt urmatoarele ma strange foarte tare de gat si simt de parca a-si avea o piatra acolo nu am aer suficient sincer imi este frica sa si dorm, am luat doar paracetamol, precizez ca am si glanda tiroida de slabire si nu am mai luat tratament deloc poate si glanda sau altceva.Va rog ceva sfaturi ce sa mai fac ca la medic nu pot merge ca nu mai sunt asigurata si nu prea imi permit in acest moment sa merg.Multumesc astept raspunsuri. Funda plus vot pentru cel mai folosittor raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| karsivan a răspuns:

Este posibil sa ai o parte din glanda tiroida marita in volum sa te stranga de gat, din pacate aici nu o sa gasesti un tratament, poti incerca la o clinica privata vezi cat costa consultatia, doar un dr. endocrinolog poate sa-ti dea tratament.

| nico097 explică (pentru karsivan):

Pai degeaba ma consulta ma pune sa fac analize care ma costa 2 milioane si nu imi permit deoarece momentan nu sunt angajata si venitul meu este 0 inainte am luat predinson si perdinson dar doar 3 luni dupa care m-a pus sa merg iar la control si nu am mai fost poate o sa incerc tot posibilul sa fac rost de bani sa merg ca nu mai pot sta asa se agraveaza pe zi ce trece si deja a trecut o saptamana am ajuns sa am nopti albe din cauza ca imi este frica sa adorm sa nu cumva sa ma sufoc in somn.

| karsivan a răspuns (pentru nico097):

Stii ce ma gandesc poate daca te duci la uregente noaptea la spital. poate urgentele nu se platesc stiu merita sa incerci.

| nico097 explică (pentru karsivan):

Ma amuzi un pic se plateste de la ac pana la medicamente consultatie si alte cele am fost dar nu se uita nimeni daca nu ii bagi ceva in buzunar si au si pretentii daca nu bagi de la milion in sus iti spune ca nu ai nimic am traito pe propria piele.

3 răspunsuri: