| Sonnora a întrebat:

Am o intrebare Tutunul din tigari contine toate acele substante otravioare sau doar la fabricarea tigarilor se adauga aceste substante?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și una și alta, nu te gândi să faci pasul spre fumat!
Pa, pa.

| waXonwaXoff a răspuns:

Din cate stiu tutunul natural, cumparat separat(nu in tigari)este mult mai sanatos decat tigarile deja facute pe care le gasesti la orice magazin.

| gelu1970 a răspuns:

Aromele se adauga la fabricare, plus substante adictive. in plus hartia prin ardere emana substante nocive.

| gelu1970 a răspuns:

Uitasem...suntem atat de tampiti si ignoranti incat le platim tot mai mult pe zi ce trece ca sa ne imbolnavim. nu e prea logic.

| LaduncaDarian a răspuns (pentru gelu1970):

Dependenta...

| gelu1970 a răspuns (pentru LaduncaDarian):

Da. asa e numita. eu cred ca nu exista in cazul fumatului. ceea ce lipseste e rationamentul si putina vointa. am fumat multi ani, si de fiecare data cand am lasat tigarile le-am lasat brusc. si nu am fumat ani de zile. ca am inceput iarasi? eu cred ca e un capriciu. dependenta o fi in cazul altor substante.

| OoBunnyoO a răspuns:

Tutunul este cel care are substante otravitoare. Daca nu le-ar avea tigarile nu ar mai contine filtru.

Răspuns utilizator avertizat
| AlexAlexAlexandru a răspuns:

Fumeaza si tu o pipa