Nu apare nimic la radiografie după numai un an de fumat.
Dar nici nu e OK să faci asta la vârsta ta; ar fi bine să le lași, măcar vreo 4-5 ani.
PS ăla chiar ți-e prieten?!?
Afuma-ti prietenul, scapa de el.
Iar din banii de tigari iti poti lua multe alte lucruri, care sa fie de folos (de exemplu: fructe proaspete).
De ce vrea prietenul sa ii spuna mamei tale sa faca asta? Cred ca esti cam naiv daca tu crezi ca va face asta.
Nu mai fuma si du-te si alearga, am inteles ca ar curata plamanii. Nu cred ca are ala tupeu sa-i zica da mai bine sa nu risti. Si lasa tigarile..serios ai 13 ani si fumezi?
Nu cred ca poti
Dar de ce ai fumat? Trebuia sa te gandesti ce se va intampla, oricum, nici o minciuna nu scapa...
Depinde, tu cat de mult fumai? Daca fumai mai rar, nu cred ca e asa grav, spui si tu acolo o minciuna, doua ( mai credule ). Dar daca fumai des, rip... Oricum esti mic, nu cred ca maica-ta iti va face ceva rau. ( poate doar te cearta putin, daca ai o mama buna )
Si in al doilea rand, ce cauta prietenul tau sa-i spuna mamei tale asta?
Sincer, daca mama ta trebuie sa afle ceva, nu afla de la prietenii tai.
In primul rand, lasa-te de fumat! Esti inca un copil, si nu esti mai "smecher" daca fumezi. Nu este sanatos fumatul la varsta asta, nici la varste mai mici/ mai mari!
Ar trebui sa ii explici prietenului tau ca nu vei mai face asta niciodata, si acela nici nu poate fi numit "prieten", pentru ca e paracios. (desi, e ok sa ii spuna mamei tale, deoarece atunci cand va afla, va fi prea tarziu... )
anonim_4396 întreabă:
aureliaghindoac întreabă: