| Fataaiaanonima4567 a întrebat:

Buna TPU. Am o întrebare, va rog răspundeți! Deci, voiam să mă dau pe unghii cu lac și apoi să mă șterg cu acetona, sub o unghie cursese puțin sânge pentru că bagasem ceva ascuțit și am dat din greșeala cu acetona pe unghie și probabil a intrat, a usturat puțin. Poate intra în sânge, se întâmplă ceva?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu vei pati nimic.Totusi ce acetona ai folosit? Poti verifica cu InciBeauty (app pentru telefon) daca are o nota ok si e sigura si pentru sanatatea ta.Scanezi codul de bare si ar trebui sa primesti pe loc rezultatul.Eu am de la Farmec, la sticla de sticla.E ieftina, eficienta, are nota buna in aplicatie si dupa ce se termina duc sticla pentru colectare/reciclare la Sephora.

| Caro34 a răspuns:

Fii liniștită! Suntem încă pământeni! Imediat ce aplicăm ceva pe piele, unghii, păr etc. corpul nostru știe asta însă ne ajută prin celulele specializate! Pt. asta te-ai stresat așa de tare? Spală bine mâinile după ce se usucă oja cu apă și săpun și totul va fi OK! Numai bine!