anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mare intrebare. N-am izbutit sa merg la medic pana acum, dar o s-o fac. In schimb, ma gandeam ca poate ma veti lamuri voi. Deci, ultima mea menstruatie a fost intre 23-28 aprilie, urmand ca pe 5-12 mai - trecand si prin ovulatie atunci, sa am niste sangerari NU foarte cantitative, maronii si fara alte simptome, observand doar pe chiloti sau la stergere acea sangerare, fara dureri sau alte minunatii. Dar, pe langa acea sangerare, mi-a aparut acnee intr-un mare fel, dupa mult timp in care eu cosuri nu am mai avut. Nu stiu ce ar putea fi pentru ca sigur gravida nu sunt, ultimul act sexual avandu-l pe 12 aprilie, intre timp venindu-mi si menstruatia, cum am zis mai devreme. Ei bine, menstruatia nu mi-a mai venit de atunci si ar fi trebuit pe 22-23 mai sa-mi vina, deja suntem pe data de 2 iunie. De la ce poate fi? Tin sa precizez ca nu am alte simptome, singurul lucru schimbat la mine fiind faptul ca am scazut in greutate, dar nu brusc, doar mancand sanatos. Si alt lucru, faptul ca acum 3-4 zile am avut o durere incredibil de mare si intepatoare in zoba abdomenului timp de zeci de secunde, apoi mi-am revenit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Fă un test de sarcină.

| mjk99 a răspuns:

Lasă l naibii de TPU, nu găsești doctori p aici. In primul rand fă ți un test de sarcina, poți rămâne însărcinată în orice moment al ciclului menstrual, spermatozoizii își păstrează fertilitatea până la 72 de ore in interiorul uterului. Daca testul de sarcina e negativ, du te la un ginecolog in prima instanță, poate fi vorba de dereglări hormonale sau multe alte chestii. Oricum, cel mai bine este sa te vadă un medic

| anonim_4396 explică (pentru mjk99):

Voi face un test. Dar chiar daca ar fi ramas 72 de ore, distanta de la actul sexual si ciclul menstrual este de 10 zile, iar ciclul meu a fost normal.