| BiaBubulina a întrebat:

am o mare prb, nu pot sa fac podul de sus crying. deci pe perete ma las dar cand ajung aproape de pamant mi-e frica sa pun mainile jos, si cand incerc de sus pe o perna care sta pe canapea ma las si cad ca busteanu in cap.deci pe perete pot dar mi-e frica sa ating si fac de aseara si ma doare spatele, dar cand ma las mai in jos nu ma mai doare si can il fac fara perete si fara perne mai jos de 2 cm mi-e frica sa-l fac
laughing). funda cine imi zice cum sa fac si cateva filmulete nu strica happy CEAO!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| katy a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica,atunci cand te lasi pe spate indoaie tare genunchii, si impinge bazinul in fata in cat sa te poti arcui cat mai tare, dupa care asezi usor mainile si gatahappyexecuta de mai multe ori si o sa-ti iasa

1 răspuns:
| Blanketation a răspuns:

Nu patesti nimic daca o s acazi. Daca faci gimnastica la scoala, incearca pe saltea.