| MaDoareLaBascheti a întrebat:

Buna TPU...am o mare problema....am 14ani, 1.66m si sunt foarte gras.Am 90 de kg si nu mai stiu ce sa fac.Am zis ca daca ma apuc de fumat sau ceva poate slabesc.Va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu are treabă fumatul cu slăbitul, cu îngrăşatul.
Mergi pe o alimentaţie săracă caloric, evită prăjeli, grăsimi, alimente preparate industrial, consumă multe fructe, legume proaspete, minim 2 litri de lichide, multă mişcare în aer liber.
Te pup!

3 răspunsuri:
| justnicko a răspuns:

Fumatul nu e o solutie pentru slabit. cunosc persoane care fumeaza si sunt plinute... trebuie sa ai grija ce mananci si sa faci sport. daca ai timp ai putea merge pe jos cam o ora in fiecare zi. mersul pe jos slabestewinking.

| mona a răspuns:

Nu te apuca de fumat ca nu vei slabi, mmai bine apuca-te de un sport, alearga, renunta la paine, nu mai manca dupa 6 seara

| Supplexa a răspuns:

Zii la maicata sa te duca la un doctor. singur nu vei reusi nimic... nu slabesti daca fumezi, ai pofta de mancare... da depinde de organism blushing