| butterflyyy a întrebat:

Buna TPU am o MARE problema. Am un mers foarte urat, adica piciorele in sus sunt lipite iar de la genunchi in jos sunt strambe thinking, de ex piciorul drept se duce intr-o parte de parca s-ar rupe la fel si stangul. Ce pot face pentru ca imi urasc mersull I don't want to see

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Nicoleta_Nico_1997_Qi8X a răspuns:

Pai si eu am avut un astfel de mers laughing Nu e o problema de sanatate, ci o prosteala a creierului. Poti incerca sa iti ex mersul pe o banda sua o linie de pe jos. Mergi pe ea si urmaresteti picioarele cu atentie. Cand vezi ca ti se stramba picioarele te indrepti si tot asa. Peste o saptamana sa vezi ca nu o sa mai ai nimic.

Daca asta nu merge iti pocumpara niste "chete" speicale care iti indreapta mersul. De unde le poti cumpara iti poate recomanda ortopedul. Sper ca te-am ajutat!
Fudita?

| Stefaniu_Laurentiu_1996 a răspuns:

Pai ar trebui sa mergi incet in casa drept si sa vezi daca poti, daca nu poti inseamna ca poate un deect si ar trebui sa apelezi la un medic(ceva nu e in ordine la genunchi)

| GaBrIeLa1994 a răspuns:

Fa exercitii acasa de mers, cu timpul o sa te obisnuiesti cu noul mers, succes!