| edihrubiak a întrebat:

am o mare problema cu care ma confrunt de 3-4 saptanami si nu mai rezist, va rog sa nu ma luati la misto.Deci eu in fiecare seara fac dus si in fiecare dimineata iau sosete curate.Si umblu 20-30 min, si imi miros si sosetele si papucii si nu mai rezist, ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nestiy a răspuns:

E normal sa transpiri, nu conteaza unde, toate impuritatile pielii ies afara prin transpiratie. Si da. ar fi o idee buna sa speli si sa aerisesti adidasii dupa folosinta. Daca intr-adevar vrei sa nu iti miroasa picioarele incearca metodele urmatoare:

-Inmoaie-ti picioarele intr-un amestec de otet si apa, mai exact adauga o parte de otet la 2 parti de apa si stai acolo o jumatate de ora, o zi pe saptamana.

-Intr-un lighean cu apa calda, dizolva o jumatate de punga de sare si stai cu picioarele acolo timp de 20 de minute. Este suficient sa repeti procedeul zilnic, timp de 2 saptamani si picioarele tale nu vor mai transpira atat de rau.

-Presara niste pudra de talc pe talpa pantofului si te vei tine departe de infectiile cu bacterii sau ciuperci care iti afecteaza picioarele.

-Spala bine ciorapii si papucii si dai cu spray pentru picioare si lasa-i toata noaptea asa.

Succes!

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Fa ca mine: bicarbonat de sodiu cu apa si te speli pe picioare. Ca sa nu mai transpiri ar fi buna o solutie de formol 10%.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Suna la astia pentru formol. Eu am de la o doamna doctor care lucreaza la un laborator farmaceutic.

| AFR81 a răspuns:

Spala adidasii si mai aeriseste-i din cand in cand. Daca tot miros, atunci cumpara alta pereche pentru ca nu sunt de calitate. De asemenea, recomand un spray pentru incaltaminte. Gasesti la Decathlon, Intersport, Hervis. Costa 10-15 lei.

| PeFuga a răspuns:

Foloseste spray deodorant spcial pentru picioare si unul special pentru incaltaminte. Si incearca sa schimbi papucii. E posibil ca nici materialul din interiorul lor sa nu te ajute foarte mult si sa duca la aparitia duhorii big grin