| Adrianabianca0123 a întrebat:

am o mare problema. de câteva luni nu stiu ce e cu mine. sa va spun tot. in vara am fost racita si au aparut niste galme ca ciupitura de tantar pe tot corpul.m-am dus la spital m au internat si m au gasit cu aslo 400 infectie in gât, reumatism, anemie si infecție in sânge. in fine. mi au dat injecții moldamin. primele 2 luni am facut una pe săptămână. Sunt exagerat de dureroase. a treia luna mi-a dat 1 la 2 săptămâni. Nu stiu ce a fost în capul meu, dar le am întrerupt..de 2 luni jumate nu le mai fac. acum ce vreau sa va spun. Nu beau apa deloc beau numai cola si pepsi daca beau apa îmi vine rău sa comit cred ca din cauza ca m-am obisnuit prea mult cu suc. mănânc numai aiurea cartofi prajiti/oua/salam/sunca/fast.food..nimic sănătos. mai mănânc fructe asa când îmi aduc aminte. mănânc dulciuri non stop si m-am îngrășat enorm..nu pot sa ma las de dulciuri si suc. dorm la 5 6 dimineata si ma trezesc la 5 6 după amiaza. am niste cearcane îngrozitoare si nu stiu ce sa mai fac..Nu am pic de ambiție sa slabesc sau măcar sa pot sa renunț la fast food-uri si dulciuri. va rog sa ma ajutati..nu stiu ce sa mai fac crying(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Vorbeste cu ai tai sa te tina din scurt sa incepi sa treci pe la doctor.

| Sentry a răspuns:

Dupa parerea mea cel mai okay e sa te consulti cu medicii si cu psihologii, nu e okay sa intrerupi tratamentul cu moldamin. si eu am facut moldamin si l-am intrerup datorita durerilor imense pe care mi le provoca acea substanta iar dupa cateva luni mi-a crescut asloul la loc, infine, noi nu te putem ajuta cu probleme de sanatate, consulta medici si psiohologi, ei te pot ajuta cel mai bine, sper ca ti-am fost de folos happy

| CuriousStuff a răspuns:

Pai daca ar fi sa le luam pe rand, pentru ca ai zis ca aveai septicemie si ai intrerupt tratamentul, e posibil si sa-ti fi trecut, dar e si mai posibil sa-ti revina infectia si de data asta mult mai grav, si tu cum nu mananci nici foarte sanatos, corpul nu are cum sa lupte cu infectia, asa ca te poti astepta la inca un tratament, si de data asta mai lung sau mai agresiv decat primul.
Cu mancatul, mi se pare ca realizezi si tu ca nu faci bine deloc ce faci, la fel si cu somnul, aici nu prea avem cum sa te ajutam, trebuie ca tu sa te gandesti la sanatatea ta si incet, incet sa incepi sa mananci mai sanatos, sa mai lasi fast-foodul si sucurile, schibarea asta trebuie facuta treptat, dar e categorit obligatorie. Pentru a slabi iti trebuie vointa, sau macar sa incepi sa mananci mai sanatos si sa faci putina miscare zilnic, o sa incepi sa vezi rezultate. Poti sa te motivezi gandindu-te ca o sa arati mult mai bine daca slabesti si nu doar atat, dar o sa fii si mult mai sanatoasa. Nu stiu cati ani ai asa ca probabil nu realizezi cat de importanta e sanatatea, dar fa un efort si gandeste-te ca daca nu ai bani, poti sa-i faci, daca s-a stricat ceva, poti sa repari, dar sanatatea odata pierduta, chiar daca te faci bine tot nu o sa mai fi ca inainte, asa ca ai grija de sanatatea ta, probabil cel mai de pret bun al tau.

| alexandra555a a răspuns:

De nu ai mai facut moldamin te-a durut rau nu-i asa?