Pulsatiile provin de la un vas de sange mai marisor.
Daca ai avut menstruatie normala, nu esti gravida. Iar o eventuala graviditate dupa ultima menstruatie nu s-ar simti. Pana sa il simti pe bebe, ai avea alte simptome si o burtica marisoara, nu plata. Vezi si aici:
http://www.suntgravida.ro/......burta-3538
Este a 3-a zi de cand am terminat menstruatia, si nici nu am avut contact sexual dupa ultima menstruatie.Ar trebui sa sesizez un medic cu privire la vasul marisor?
Nu. Practic simti pulsul pe un vas. Stai linistita, nu ai nimic. Mergi la doctor doar daca se vede si arata rau, ca varicele.
Si nici nu ai cum sa fii gravida din ce descrii.
Deocamdata nu mi-a aparut nimic pe burta, deci inteleg ca nu am nimic.Multumesc tare tare mult, m-ai linistit!
Nu ai Intretine-ti abdomenul plat, noua, baietilor, ne place mult
Si chestia aia tare din jurul buricului care se intinde pana sub stern iar la apasare doare ce poate fi? muschiul? atunci cand ma incordez nu ma doare daca ma apas.
Stiu ca e un site pe care poti intreba orice dar nu e mai bine sa intrebi un medic despre o astfel de problema?
Voiam sa stiu parerea voastra si daca nu necesita medicul, de ce sa iau locul cuiva care chiar are o problema? referindu-ma la programari
Nu stiu anatomie cu asa detalii Am incercat la mine si e mult mai tare deasupra buricului decat sub el. Sunt baiat, am patratele pe abdomen.
Nu ai ce problema sa ai acolo, Probabil ca asa sunt muschii respectivi.
Multumesc din suflet!
Pentru putin. Cand ajungi prima data la ginecolog, aminteste-ti sa ii spui si de ciclul neregulat. Stiu ca exista cateva optiuni de tratament.
Iti doresc o noapte buna!