| cocacola_7093 a întrebat:

Buna TPU am o mare problema: nu ma pot abtine din a manca diferite lucruri (si mentionez ca mi sa face o pofta cand vad lucruri pentru rontait gen sticsuri, pufuleti, chipsuri etc.) si eu sunt cam grasa si mai inainte mancam mai de toate si acum o saptamana am inceput sa tin o dieta ( care reprezinta mai putin de jumatate din ce mancam inainte si este si mult mai sanatoasa) si pana acum am mancat ce mi. a dat mama dar simt ca nu pot sa ma mai abtin deci va rog frumos spuneti. mi ce sa fac ca sa nu mai mananc asa mult si ca sa ma pot abtine (nu prea vreau sa folosesc ceaiuri sau herbalife. uri) P. S. am 14 anibig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| karinacora97 a răspuns:

Pai incearca sa te abti! rezista~fi tare

| KaterinaPetrova a răspuns:

Mananca iaurt si nestle fitneess...si iti trebuie multa ambitie.doar esti fata tongue poti sa faci orice vreihappy

| ingeras_4588 a răspuns:

Poti minca mult dar mincare de la care nu te ingrasi de exemplu salate frucre legume... altele

| MihaelaMariaPopa a răspuns:

Pai abtine-te si ascunde MANCAREA SI JUNKFOOD-UL ca iti va face creste pofta de mancare cu 70%. Dar apropo Herbalife ce are? depinde de tine daca MANANCI PENTRU A TRAI SAU TRAIESTI CA SA MANANCI! O ZI BUNA, CONSULTANT WELLNESS, MIHAELA POPA!