Nu vreau sa te descurajez dar daca se va constata,ca ai acele simptome pe care le descrii nu vei putea conduce pana nu iti vei reveni sau nu iti vei trata"boala"si vorbesc serios gandeste ca vei calatorii,sau pur si simplu te plimbi cu masinna,cu sau fara alte persoane si este un adevarat pericol,pentru ca odata ce te apuca simptomele descrise de tine tu nu mai esti capabil de a te concentra la volan,ca sofer trebuie sa iei decizii tot timpul decizii pe care multi le gresesc si se termina tragic,nu vreau sa te descurajez deloc,dar gandeste ca e un adevarat pericol,iti recomand sa vorbesti cu vreun medic pe tema asta,cauta sa faci ceva terapie, chiar daca iei permisul, plus ca la examen tu decizi nu te mai ajuta instructorul, si ti se cauta/observa greselile care le faci, ca doar e examen. sper sa nu ma intelegi gresit.bafta
Ai înțeles greșit, doar dacă stau în spate o vreme și altul conduce deexemplu sa merg martor adică unul da orașul, polițistul stă în dreapta și eu asist, atunci ma ia răul, când stau în spate o vreme. Dacă ma urc eu la volan din prima fără sa stau în spate sa ma uit la altul cum conduce asa nu am nici cea mai mica problema, pot conduce o zi întreagă
Sombody întreabă:
anonim_4396 întreabă: