Buna in momentul de fata am acceasi problema, mentionez ca in 2011 am mers la urgente la fel ca tine a venit o doctorita se uita ca proasta nu stia ce sa faca,am atinso cu ceva in fine mi-a zis hai ca te bag in operatieam avut la amandoua degetele, m-a facut mi-lea taiat de tot, dupa 3 luni mi s-a facut la fel,am fost in urgenta mi-au facut accelas lucru vechia doctorita si inca unu,acum in prezent am din nou, eu sunt in franta la munk asa ca am mers aici la un chirurg care se ocupa cu picioarele a zis ca nu este nevoie sa ma operez mi-a dat antibiotic pentru infectie a zis ca imi va trece, dupa 4 zile au inceput niste dureri ppe picior in sus, am mers aici la urgente aici mi-au spus ca nu e grav si trebuie sa merg la un pedichiurist de picior dar sa fie doctor zis si facut am mers la el are niste instrumente bune mi-a taiat foarte putin marginile in care sunt colturile fara durere fara anestezie simplu in 15 minute acum inca nu mi-a trecut dar a zis sa mai merg la el sa mi-le taie el de cateva ori pana va iesi unghia in sus(colturile)apoi o sa fie ok, acum ramane de vazut, vezi ce faci si iti doresc multa bafta si nu mai purta incaltaminte stramta.
Iti multumesc mult! De aceea nu vrau sa fac operatiea fiindca am auzit ca nu are rost deoarece dupa ceva timp o sa creasca la fel. Eu am facut-o cand aveam 5 luni si doctorii au garantat mamei si tatei ca nu voi mai avea probleme de felul acesta. Cand eram mai mic imi taia mama unghiile cum trebuie (drept pentru colturi) dar acum sa reincarnat unghia si s-a infectat. Am scos unghia. Doctorul a spus sa nu merg niciodata la pedichiurist, dar cred ca daca gasesc unul bun care stie ce sa faca (atat sa mi le taie drept un timp) Nu voi face operatia ca nu are rost, ma voi trata pentru infectie si voi merge la un alt doctor. Am asteptat acest raspuns si de la altcineva va multumesc mult tuturor in special lui olian!
M-am mai linistit!
Si eu iti multumesc pentru fundita, vin cu accest raspuns deoarece am uitat sa iti zic ca pe perioada cat ai infectie la picior stai tot timpul bandajat si curata degetul cu apa fiarta la 100 grade sau apa oxigenata din farmacie, si daca ai ocazia mergi la un pedichiurist si vezi ce parere are, multa sanatate
Si eu am avut pana pe la 6 ani la degetul mic de la piciorul stang o astfel de unghie, crestea una lunguiata si mie se infecta degetu,[aveam 6 unghii la un picior], pana intr-o zi cand mama a luat o penseta si mi-a smuls aman2 unghiile,ce-i drept m-a durut si mi-a curs si sange, infectia aia a disparut si mi-a crescut si unghia aia, iar acum vreo 2 luni mi-am taoiat unghiile si paia de la picior cu probleme am taiat-o mai scurt un pic si de atunci nu a mai crescut...du-te si tu la alt dr si vezi ce-ti mai zice, du-te la pediatrie si acolo trebuie sa-ti zica ceva.sau la urgente la spitalu tau judetean si vezi si aia ce-ti vor zice
Pai si mama mea a avut o problema de genul.dar la o unghie de la o mana si nu a operato.se umflase foarte tare...dar in vreo 2 saptamani i-a trecut.
Si eu am avut aceiasi problema ca tine vara trecuta. eu am facut operatia, mi-a scos toata unghia si in aproximativ 2-3 saptamani dupa operatie a inceput sa imi creasca unghia la loc. acum decizia e a ta.