Cati ani ai?
Trebuie sa iti faca anestezie. Daca nu iti face, mergi la alt dentist.
Trebuie neaparat sa-ti faca anestezie indiferente de varsta insa depinde si de ce institutie vizitezi adica daca mergi la privat e o problema... acolo nu iti vor face anestezie daca nu vor s.a.m.d, daca mergi la institutie publica sunt obligati sa-ti faca anestezi (spray-ul ala nu stiu cum naiba se chema) daca esti sub 16 ani daca nu iti vor face o mica injectie.
Hey!
exista un spray anestezic care are gust de capsuni si iti ia durerea. acum depinde si de varsta ta....cand eram clasa a 11a(acum 1 sau 2 ani) am avut aceeasi reactie ca tine. nu iti fa griji, sunt obligati prin lege sa itit faca anestezia, daca nu du-te la alt medic.
mult noroc
Daca refuza sa-ti faca anestezie mergi la alt medic. Nu e normal, indiferent de varsta, sa te lase sa suporti durerea aia mai ales ca esti si copil si induri mai greu. Mie mi-a rezolvat o masea cariata cu anestezie si nu am simtit mai nimic, deci nu-ti fa probleme. :*
Trebuie sa iti faca anestezie, macar cu spray. Daca e de lapte si ti se misca si nu vrea sa iti faca anestezie, incearca la alt dentist, unul mai dragut si mai inimos.
dmrtr întreabă: